Mindenkinek kellemes új tanévet kívánunk!

kepalbumok/2016-2017/szak/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/csaladi/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/bun/1.jpg link
kepalbumok/2016-2017/jotek/1.jpg link
kepalbumok/2016-2017/lengyel/1.jpg link

Új, modern tanulmányi szakok a 2017/2018-as tanévben

Iskolánk rendszeresen új szakokkal bővíti kínálatát és megújítja a meglévőtanulmányi irányzatokat alkalmazkodva a munkaerőpiac változó igényeihez. A 2017/2018-as tanévtől ismét kétúj, modern, érettség... bővebben »

Családi délután

A Batthyány - Strattmann László Alapiskola tantestülete és igazgatósága Felbáron családi délutánt szervezett a diákok és szülők részére az alapiskolában 2017. szept. 8-án. Iskolánk tanulói Herbrik Noé... bővebben »

Bűnmegelőzés a szakközépiskolában

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában már évek óta működik a prevenciós program, mely keretében minden tanévben a diákok előadásokon, börtönlátogatáson, drogelvonó rehabilitációs intézet... bővebben »

Jótékonysági koncert

Június 30-án a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola diákjai hagyományos tanévzáró jótékonysági koncerttel zárták a tanévet. Ezúttal a komáromi 3 és fél éves Gelle Szofiáért fogtak össze, hog... bővebben »

Holokauszt emlékúton a szakközépiskolások

Június utolsó hetében a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola diákjai két felejthetetlen napot töltöttek Lengyelországban. Az út célja a két koncentrációs tábor Auschwitz és Birkenau megteki... bővebben »

Új, modern tanulmányi szakok a 2017/2018-as tanévbenCsaládi délutánBűnmegelőzés a szakközépiskolábanJótékonysági koncertHolokauszt emlékúton a szakközépiskolások

ESEMÉNYTÁR

MIT TERVEZÜNK NYITNI 2017/2018-as tanévben?

Új 4 éves szak indul szeptembertől


» Szakjaink megtekinthetőek itt!
» FELNŐTTKÉPZÉS

www.sosds.sk

-ELEKTROTECHNIKA-

- ÓRAREND -

Profil SOSDS

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntünk minden kedves szülőt, diákot, kollégát, iskolabarátot a több mint ötven éves múltra visszatekintő iskolánk honlapján. Az új évben új, fiatalos honlapot indítottunk, melyet Lelkes Sándor, iskolánk volt diákja hozott létre. Oldalaink még fejlesztés alatt vannak, folyamatosan töltjük fel dokumentumokkal, aktualitásokkal, hírekkel. Töltsenek el kellemes perceket eseménynaptárunk és képgalériánk megtekintésével, ahol bepillantást nyújtunk iskolánk életébe. Megismerkedhetnek itt az iskolában folyó oktatással, szakképzéssel, tájékozódhatnak a következő tanévben induló képzéseinkről. Egy kattintással megtalálják hivatalos oldalunkat a Facebook-on is. Reméljük, mindenki megtalálja információink között azt, amire kíváncsi. Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek bármelyikén. Minden látogatót, érdeklődőt mindig szívesen fogadunk.


 

     

Ma Tekla névnapja van
2017.Sep.23.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Regisztráció