kepalbumok/2017-2018/villamos/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/szakma_sz/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/film/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/drog/1.jpg link
kepalbumok/2017-2018/prof/1.jpg link

Tanulmányi kirándulás villamos energia témában

Mindennapjainkat szinte lehetetlen elképzelni villamos energia nélkül. Korunk nagy kihívása a mindenki számára elegendő villamos energia előállítása és a felhasználási helyre való hatékony elszállítás... more »

Szakma Sztár Fesztivál

2018. január 22 reggel 7 óra. Fáradtan és bosszúsan keltem ki az ágyamból, mígnem rádöbbentem, hogy a Szakma Sztár verseny reggelére ébredtem. Kimerülten és fásultan keltem fel, mivel éjjel 5 órán át ... more »

Ekotopfilm – Envirofilm fesztivál

Iskolánk diákjai 2018. február 6-án részt vettek az Ekotopfilm fesztiválon, amely nemzetközi filmfesztivál a fenntartható fejlődésért. A fesztivál interaktív rendezvény volt,és nemcsak felsorolta a kö... more »

Prevenciós programok a szakközépben

Évek óta sikeresen működik a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában a bűnmegelőzési program, melynek keretében a diákoknak lehetőségük van szemtől szembe találkozni, olyan hasonló koroszt... more »

Amerikai nyelvészprofesszor a szakközépiskolában

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskola diákjainak ismét megadatott az a nagyszerű lehetőség, hogy anyanyelvi lektorral találkozzanak, rendhagyó angol nap keretében. Michael Herrera amerikai ... more »

Tanulmányi kirándulás villamos energia témábanSzakma Sztár FesztiválEkotopfilm – Envirofilm fesztiválPrevenciós programok a szakközépbenAmerikai nyelvészprofesszor a szakközépiskolában

News & Dates

MIT TERVEZÜNK NYITNI 2018/2019-es tanévben?

Új 4 éves szak indult szeptembertől


» Szakjaink megtekinthetőek itt!
» FELNŐTTKÉPZÉS

www.sosds.sk

-ELEKTROTECHNIKA-

- ÓRAREND -

Profil SOSDS

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntünk minden kedves szülőt, diákot, kollégát, iskolabarátot a több mint ötven éves múltra visszatekintő iskolánk honlapján. Az új évben új, fiatalos honlapot indítottunk, melyet Lelkes Sándor, iskolánk volt diákja hozott létre. Oldalaink még fejlesztés alatt vannak, folyamatosan töltjük fel dokumentumokkal, aktualitásokkal, hírekkel. Töltsenek el kellemes perceket eseménynaptárunk és képgalériánk megtekintésével, ahol bepillantást nyújtunk iskolánk életébe. Megismerkedhetnek itt az iskolában folyó oktatással, szakképzéssel, tájékozódhatnak a következő tanévben induló képzéseinkről. Egy kattintással megtalálják hivatalos oldalunkat a Facebook-on is. Reméljük, mindenki megtalálja információink között azt, amire kíváncsi. Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek bármelyikén. Minden látogatót, érdeklődőt mindig szívesen fogadunk.


 

     

Today is name day Alfréd
2018.Feb.23.

E-Learning System

  » Figyelem, változás!
  » Registration